Hypotheek

Gewoon, goed hypotheekadvies begint met kosteloos inventariseren. Want of u nu een woning wilt kopen of juist verkopen, dan wilt u graag vooraf weten wat uw mogelijkheden zijn. En misschien vraagt u zich af wat u maximaal kunt lenen en of een verbouwing haalbaar is. Wat is in de huidige markt verstandig bij het verlopen van uw rentevaste periode?
Welke vraag u ook heeft, u wilt al deze vragen gewoon kunnen stellen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Hypotheek nodig?

Of u uw woning nou wilt verkopen of juist een nieuwe woning wilt aankopen, of misschien wel beide van plan bent: het is verstandig om u goed te orienteren.
In een persoonlijk en kosteloos orientatiegesprek beantwoorden we graag al uw vragen en zullen we uw (financiele) mogelijkheden bekijken.
Kijk, en dan kunt u met een gerust hart de volgende stap zetten.

Van der Horst Assurantien Hypotheken

Makelaar nodig?

Na ons oriëntatiegesprek profiteert u van onze “alles onder 1 dak” gedachte. Heeft u een aankoopmakelaar nodig, of een makelaar die uw woning voor u kan verkopen: wij zullen een aantal makelaars voor u selecteren. Wij maken een selectie voor u op basis van de woning, de resultaten van de makelaar in het algemeen en specifiek in de aan- of te verkopen buurt. De (aankoop) makelaars zullen u eveneens in een vrijblijvend gesprek laten zien wat zij voor u zullen doen.

Wij vergelijken voor u de tarieven van onder andere: